Το ΗΡΩΝ VIBES σε επιβραβεύει με έκπτωση 10% στην Taste Control γιατί η υγεία και το σώμα μας είναι η 1η προτεραιότητα μας!

Διάλεξε το πρόγραμμα της Taste Control που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες και θερμίδες και απόλαυσε 10% έκπτωση!

Τα προγράμματά μας:

1. COMPLETE απλό πενθήμερο τα τρία γεύματα της ημέρας. (μεσημεριανό - απογευματινό και βραδινό από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή)

2. COMPLETE PLUS απλό εξαήμερο τα τρία γεύματα της ημέρα (μεσημεριανό-απογευματινό και βραδινό από Δευτέρα μέχρι Σάββατο)

3. PREMIUM πλήρες πενθήμερο τα πέντε γεύματα της ημέρας (πρωινό- δεκατιανό -μεσημεριανό -απογευματινό και βραδινό από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή)

4. PREMIUM PLUS πλήρες εξαήμερο τα πέντε γεύματα της ημέρας (πρωινό- δεκατιανό -μεσημεριανό -απογευματινό και βραδινό από Δευτέρα μέχρι Σάββατο)

Για παράδοση πακέτου εκτός Αττικής θα υπάρχει μόνο επιπλέον οικονομική επιβάρυνση πχ .Κερατέα-Μαρκόπουλο-Λαύριο- Σούνιο-Λαγονήσι-Παιανία κλπ.

Για παράδοση πακέτου εκτός Αττικής θα υπάρχει μόνο επιπλέον οικονομική επιβάρυνση πχ .Κερατέα-Μαρκόπουλο-Λαύριο- Σούνιο-Λαγονήσι-Παιανία κλπ.

Η προσφορά ισχύει μόνο για Αττική.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου τις επόμενες ώρες.

    Συμπληρώνοντας και στέλνοντας τα δεδομένα σας, συμφωνείτε με την Πολιτική απορρήτου. Θα επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

    Επικοινωνήστε μαζί μας    Eat Well
    Live Well

    Ακολουθήστε μας στα social media