Control! Σημαίνει...

…πάρτε πίσω τον έλεγχο του πολύτιμου χρόνου σας!

Η εμπειρία των προγραμμάτων Taste Control αλλάζει ριζικά την καθημερινότητά σας.

Όχι μόνο επειδή εκμηδενίζει το χρόνο που επενδύετε, εσείς ή οι άνθρωποί σας, από την απλή ερώτηση «τι θα φάμε σήμερα;», μέχρι τα ψώνια και τη μαγειρική εκτέλεση. Κυρίως, επειδή σας απαλλάσσει από το άγχος της φροντίδας για σκέψεις όπως «πόσο νόστιμο θα γίνει», «πόσο υγιεινό είναι», «πώς θα κρατηθώ σε φόρμα». Αφήστε όλα αυτά σε μας.

Απελευθερώστε καθημερινά πολύτιμο χρόνο και αξιοποιήστε τον ποιοτικότερα για εσάς και τους αγαπημένους σας, όπως μόνο εσείς ξέρετε.

…ανακτήστε την καθημερινή σας ευεξία,

με έλεγχο του σωματικού βάρους και ρυθμισμένα επίπεδα σακχάρου!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που φάγατε στο γραφείο και μετά συνεχίσατε την εργασία σας χωρίς να χάσετε τη διανοητική σας εγρήγορση και χωρίς να αισθάνεστε κατάπτωση;

Πότε ήταν η τελευταία φορά που χάσατε βάρος τρώγοντας λογική μερίδα από νόστιμο μουσακά;

Τα γεύματα των προγραμμάτων “Taste Control” δε στηρίζονται σε ακραίες χημικές δίαιτες που προκαλούν σοκ στο μεταβολισμό, ούτε σε άνοστες μικρομερίδες των …99 θερμίδων. Έχουν όμως τη μαγειρική τεχνογνωσία και την επιλογή των υλικών που επιτυγχάνουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.

Αυτό σημαίνει ότι φέρνουν τον οργανισμό σε ετοιμότητα για απώλεια βάρους. Σημαίνει ότι τα επίπεδα σακχάρου παραμένουν σε εξαιρετικά όρια χωρίς ακραίες τιμές. Και αυτό δρα ευεργετικά στη διάθεση και στον ψυχισμό σας.

...διατηρήστε έναν εξαιρετικό γλυκαιμικό δείκτη (GI)

Ο γλυκαιμικός δείκτης (GI) είναι μία αριθμητική τιμή που αποδίδεται σε υδατανθρακούχα τρόφιμα και δείχνει κατά πόσο το τρόφιμο αυξάνει την γλυκόζη του αίματος. Μπορεί επίσης να χαρακτηριστεί και ως ο δείκτης που δείχνει πόσο γρήγορα γίνεται η πέψη ενός τροφίμου. Όσο πιο γρήγορα γίνεται η πέψη και η απορρόφηση ενός τροφίμου τόπο πιο υψηλό γλυκαιμικό δείκτη έχει.

Όσο πιο μικρός είναι ο δείκτης του τροφίμου, τόσο πιο αργά αυξάνεται η γλυκόζη στο αίμα. Αυτό οδηγεί στο αίσθημα του κορεσμού για περισσότερο χρονικό διάστημα και στη μείωση της έντονης επιθυμίας για κατανάλωση γλυκών.

…μετατρέψτε τα καθημερινά σας γεύματα σε υπερ-τροφή!

Πολυβιταμινούχα, χωρίς συντηρητικά, αλλά πλούσια σε ευεργετικά μικροθρεπτικά συστατικά, τα γεύματα Taste Control.
  • συνεισφέρουν στην ευεξία και την καλή ψυχολογία
  • μειώνουν την κούραση, την κόπωση και το οξειδωτικό στρες
  • ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, τον φυσικό μεταβολισμό και τη δυνατότητα του οργανισμού να παράγει φυσικό κολλαγόνο

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

…με την επιστημονική σφραγίδα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Άλλο να ισχυρίζεσαι με γενικόλογα, και άλλο να αποδεικνύεις με μακρόχρονη δοκιμή και συστηματική επένδυση στην έγκυρη επιστημονική έρευνα.

Είμαστε υπερήφανοι για την επιστημονική καινοτομία των προγραμμάτων Taste Control . Πρωτοπορούμε όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο, χάρη στις πολυετείς κλινικές μελέτες και έρευνες που έχουμε διεξάγει σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης της Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου – του Νο1 σημείου αναφοράς των διατροφολόγων στην Ελλάδα. Αυτή η ελληνική γαστρονομική καινοτομία κέρδισε τη θέση της στην αξιόπιστη δημοσιότητα έγκριτων διεθνών επιστημονικών μέσων, όπως το European Journal of Nutrition.


ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ EUROPEAN JOURNAL OF NUTRITION