Η Chef


Διαβητική Chef Κυριακή Στενιώτη

Η ιστορία μίας έμπνευσης

Αγαπώ το καλό φαγητό και μαγειρεύω επαγγελματικά πάνω από 30 χρόνια. Το 2007 διαγνώσθηκα με Διαβήτη 2, κι έβαλα στόχο μου να συνδυάσω τη μαγειρική για τις ιδιαίτερες ανάγκες μου ως διαβητικής, με τη μαγειρική της νοστιμιάς για την οικογένειά μου,. Μετά από πολλά χρόνια πειραματισμών με τον ίδιο τον εαυτό μου, αποφάσισα να μοιραστώ την επιτυχία της μαγειρικής μου με όλον τον κόσμο.

Εκτεταμένες κλινικές μελέτες και έλεγχοι με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο –το Νο1 ακαδημαϊκό και ερευνητικό σημείο αναφοράς των διατροφολόγων στην Ελλάδα- τελειοποίησαν τις συνταγές Taste ControlΤΜ, ως υλικά και ως μαγειρική τεχνογνωσία, ώστε να επιτυγχάνω απολαυστική γεύση με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και φορτίο – δηλαδή, συνταγές ιδανικές για καθημερινή ευεξία, για έλεγχο βάρους, ακόμη και για διαβητικούς, με αποδείξεις.

Στην ομάδα της Taste ControlΤΜ δημιουργούμε και εκτελούμε σπιτικές μεσογειακές συνταγές που όλοι μας αγαπάμε, εκτελεσμένες με αγνά υλικά, επιστημονική μέθοδο και αίσθημα φροντίδας. Όλοι όσοι επιθυμείτε υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, διαβητικοί ή όχι, θα ανακαλύψετε νόστιμα φαγητά που «τα τρως χωρίς να σε τρώνε».

Καλή σας όρεξη!
Κυριακή Στενιώτη

Ακολουθήστε μας στα social media